Vyhledávání


Kontakt

Dana Mostecká
Staroholická 422
Holice v Č. 534 01

+420 777 546 574

E-mail: pumida@seznam.cz


 

 

 

Novinky

Máme nakryto...

03.02.2015 14:25
Dne 01.02.2015 proběhlo krytí CZJCH, CZCH, CZGCH, SKCH, SKGCH, RUCH,...

Bonitace Allecto a Anarchie

01.09.2014 16:44
Při klubové výstavě chovatelů maďarských pasteveckých plemen v Povode...

Výstavy ČR, SK, Polsko

01.09.2014 16:34
Allecto, Anarchie a Niki se zúčastnili několika výstav jak v ČR, tak...
Záznamy: 7 - 9 ze 103
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

 

Stříhání psů

 

 

 

 

 

DUOCACIB Brno 06.02. - 07.02.2010

11.02.2010 08:08

Na tyto výstavy jsme vyrazili s bojovým plánem pokusit se splnit podmínky pro udělení titulu Český Šampión. Stejný plán měl i kámoš Mudi Credi.

V sobotu jsme dorazili se zpožděním, jelikož jsme uvízli v koloně na výstaviště, ale ostatní z maďarů nám naštěstí drželi místa. Niki výraz v obličeji nevěstil nic dobrého - totální otrávenost a znechucení. Credi pro změnu zase šílel, že nikde neviděl překážky, jediní Pulici se těšili na předvádění. Říkala jsem si - to zase bude předvedení hotová katastrofa. Nejdříve šel na řadu Credi a předvedení zvládl v rámci svých možnosti zkrotit svůj temperament, pak šli Pulici profíci a pak přišla naše chvíle a světe div se, Niki se krásně předvedla. Získali jsme V1, CAC, CACIB, BOB ( i Credi a pulici ) a s nadšením se přesunuli k závěrěčným kruhům, kde jsme zahájili akci focení a trénování závěrečného běhu + Credi s Niki si tam za hlasitých projevů zkoušeli bojové chmaty.

V závěrečném předvedení se všichni z maďarů krásně předvedli široké veřejnosti, i když ani jeden z nich nebyl vybrán do užšího výběru, ale s tím ani nikdo z nás nepočítal...

V neděli jsme vyrazili na výstavu dřív, aby jsme zase neuvízli v zácpě. Niki měla pro změnu veselou náladu a Credi opět hledal překážky. Niki se opět krásně předvedla a získala V1, CAC, CACIB, BOB a tím jsme splnili bojový plán. Z Crediho byl rozhodčí úplně hotový, co že je to za temperament a v duchu určitě Janu litoval, co že to má za dělovou kouli ( workoholik každou buňkou to je...), ale také splnil bojový plán.

Pak jsme stáli 90 minut ve frontě na zapsání titulu Český šampión do průkazu původu a zcela vyřízení se poté svalili do židlí a čekali na závěrečné soutěže. Tam se všichni z maďarů opět krásně předvedli a do užšího výběru postoupila Puli Ajša a než jsme se vzpamatovali už s námi balila věci. Ale i tak to je pro maďarská plemena úspěch, že aspoň někdo z této rodiny plemen rozhodčího v závěrečkách zaujme...gratulujeme Ajšince a její paničce : - ))))

 

 


Truhlářství Holice kuchyně,obývací stěny a vestavěné skříně na míru.