Vyhledávání


Kontakt

Dana Mostecká
Staroholická 422
Holice v Č. 534 01

+420 777 546 574

E-mail: pumida@seznam.cz


 

 

 

Novinky

Krásné přání z Napos kennelu

27.12.2008 10:20

Návštěva z Finska

19.11.2008 10:15
V úterý v 17. hod. začla akce. Dorazila sms od chovatelky, že jsou...

Nikitce přijede návštěva

17.09.2008 00:00
 Dne 7.10.2008 by měla předběžně dorazit chovatelka naší...
Záznamy: 100 - 102 ze 103
<< 31 | 32 | 33 | 34 | 35 >>

 

 

Stříhání psů

 

 

 

 

 

MVP Grand Prix Slovakia Nitra 05.06.2010

08.06.2010 17:08

Na výstavu jsme vyrazili s Danou Horovou a jejím komondorem Armánim a Sabinou Schneider s Kuvaszem Domingem. Vyjížděli jsme už o den dřív a ubytování jsme měli zajištěné v Bratislavě na Zlatých Pískách. Po příjezdu mě málem snědli krvelační slovenský komáři. Těch bestií tam bylo snad milión a štípanců mám plné nohy, ale přežila jsem....Domingo s Armánim spali v autě a Niki jako privilegovaná se mnou v posteli.

Ráno jsme vyrazili směr Nitra.a na výstavišti jsme se opět potkali s členy slovenského klubu a jejich komondory. Niki měla konkurenci z Francie, přijela Csipke se svým páníčkem Joelem a dorazili s ní i její 2 měsíční štěňátka, jejichž otcem je nádherný Napos Gabor z Finska. Štěňátka se opravdu povedla a na všechny už čekají noví majitelé z Anglie, USA, Francie a Finska. Jen Csipke jaksi ztratila srst a nebyla ve výstavní kondici.

Posuzoval p. Tibor Havelka a jak se dalo čekat, vše šlo jako na drátkách, žádné zdržování i s hlasitým výkladem. Nejdříve nastupoval Armáni a získal CAC a poté i CACIB. Pak Kuvasz Domingo, kterého těsně před nástupem do kruhu napadl Slovenský čuvač a Domingo si to samozřejmě nenechal líbit a odnesl to krvácejícím uchem, získal CAC, CACIB, BOB a utíkal na veterinu se svoji paničkou, kde byl ošetřen.

Náhle k nám přiběhl Joel, že musí do kruhu se svým pyrenejským ovčákem a už jsme měli Csipke v ruce a jelikož se neumím naklonovat a obě byli v třídě šampiónů, tak si předvádění Pumi šla vyzkoušet Dana H. - Csipke z toho byla trochu vykulená ( oni byli teda vykulený obě ze sebe navzájem ), a nechtěla ukázat zuby - v tom momentě jsem odhodila předváděčku ( Niki stála jak přikovaná ) a nahnula se k Csipke a v momentu překvapení jsme to zvládli - komedie hadr.

Csipke získala V2 a Niki CAC, CACIB, BOB....Pak jsme šli na pivo se slovenskými chovateli ( já na malý, abych zvládla odběhnout závěrečky ) a poté jsme se přesunuli na závěreční soutěže. Domingo nenastoupil kvůli incidentu s čuvačem a šel ten hrozný zážitek zaspat do auta. Niki se krásně předvedla a ve skupině 1 získala BOG 3 a jelikož za CAC, CACIB i BOB byly pouze kokardy, tak díky BOG 3 jsme neodjeli bez plechu : - ))))

Rozloučili jsme se Joelem a slovenskými chovateli a vyrazili směr ČR....Výstava se opět neobešla bez chaosu a komedie, takže normální průběh :-)))

 

 

 


Truhlářství Holice kuchyně,obývací stěny a vestavěné skříně na míru.